tisdag 20 september 2011

Mannen med cykelbyxorna.

Vi spenderade hela helgen i Richmond med en kille som heter Andy och hans vänner. Riktigt trevligt. De visade runt, tog med Sara till en campingaffär och nu vet vi hur college fester är. haha.
Vi började cykla igen i söndags och igår gick Saras växlar sönder... haha. Vad är oddsen? Och Sofies hälsenor kan vara inflamerade så detta är illa. Nu är iaf Saras cykel fixad och vi har tagit in på motell då Sofie knappt kan gå, eller ja hon har väldigt väldigt ont. Så vi har ett litet dilemma här. Så får se vad som händer i framtiden, haha. Det går iaf som tur är en Grey hound buss inte så långt härifrån som vi skulle kunna åka med en bit. Men nu hoppas vi på att Sofie läkar ihop!
Vi är i en stad som heter Suffolk och tur då att den är ganska stor så imorgon blir det sängliggande för Sofie och vi andra två får väl hitta på något roligt!
Här står vi på Walmart och mekar ihop våra cyklar. Detta var den värsta dagen/kvällen hittills tycker jag och Sofie.
Här campar vi i Central park. Tre stycken i ett två mannatält, cyklarna ligger huller om buller och vi känner oss absolut säkrast i världen. Haha.
Såhär fint fick vi sova på brandstationen!
Utanför vita huset.
Både jag och Sofie har våra knän uppskrapade och går runt med stora plåster.
Vår entré på festen (i hippie limousen).
Hemma hos Matt och Remy. Assköna typer!

1 kommentar:

  1. Roligt att det kommer massa bilder! Låter ju väldigt bra att första kvällen med cyklarna var den värsta hittills, ni har ju trots allt haft en del att tampas med efter det också ;-)

    SvaraRadera