tisdag 4 oktober 2011

HOLLYWOOD

Det ar mitt pa ljusa dagen, klockan ar cirka tolv och vi har precis satt hos pa buss 212 som ska ta oss mot Hollywood. Allt kanns galet. Galet bra. Galet harligt. En mycket skum man satter sig bredvid Sofie och han sitter och pratar for sig sjalv i tro om att vi pratar med honom. Haha. Alla runt omkring smaskrattar (dock ar detta valdigt vanligt i det har minst sagt skumma landet, alla uteliggare har en formaga att prata med sig sjalva... eller sa har de en "latsaskompis". Creepy). Nar den skumma mannen gatt av fragar vi ett par om de vet vart var hallplats ligger. Vi borjar sedan smaprata lite. De fragar om vi gillar gras. Om vi vill kopa gras. De kan namligen ordna billigt gras. Haha. De sitter och fragor oss detta pa en buss fullsmockad med manniskor. Vi bara skrattar och sager "neeej". De verkar trevliga. Precis innan de ska ga av (som aven halften av de andra passagerarna) far killen ett ryck och drar at sig Sofies vaska. Vi tror han skamtar da han ser lurig ut. Dock kommer han inte av pa en gang da det ar fullt av manniskor som ar pavag av. Sofie hinner ifatt och det blir nastan slagsmal utanfor. De springer ivag runt hornet. Jag kutar efter och nar jag kommer fram har Sofie fatt tillbaka sin vaska och killen stor och skaller ut sin flickvan av nagon anledning. Ja vad ska man saga? Vi hade i alla fall tur i oturen. Tur att det hande pa dagen. Tur att Sofie inte blev skadad. Tur att hon fick tillbaka sin vaska (hur stora ar oddsen liksom?).
Detta har iaf fatt oss att inse att vi inte langre gar sakert och att Sverige ar ett grymt bra land. Vi gillar inte USA men vi alskar den har resan. Haha.

Hur som helst slutade inte dagen dar. Den kunde ha gjort det men som sagt vi hade lite tur. Vi hoppade pa nasta buss och gick av i sjalvaste Hollywood. Vet ni hur coolt det ar??? Att ga langs gatorna bland alla stjarnor pa trottoaren ar verkligen mega haftigt. Vet inte varfor men det kandes lite som i en drom. Och nar vi sedan fick vara med Darth Vader och Spiderman pa bild var inte heller sa illa haha. Det kandes inte heller speciellt illa att satta sig pa en sightseeing buss som tog en upp till Hollywood skylten och runt i Beverly hills bland alla stjarnor. Detta ar verkligen drommen! Haha. Trodde aldrig vi skulle hamna i Hollywood av alla stallen pa jorden.
Bakom ser ni L.A. Det blaste som bara den!
Vi fick 5 minuter pa oss att springa upp pa toppen och fota.


Hade tankt visa er massor av kandisars hus men det verkar inte blogspot vilja, den vill inte ladda upp bilder langre da mataren bara aker fram och tillbaka (hel skumt), sa det far bli en annan gang. Vi har iaf bland annat akt forbi Michael Jacksons gamla hus, Cameron Diaz hus, Bruce Willis, George Clooneys, Madonnas, Christina Aguileras, Jennifer Lopez, Tom Cruise, David Beckhams, Paris Hiltons, Steven Spielbergs och manga manga fler.
Jag tror jag ar lite kar i Hollywood.


2 kommentarer:

  1. A dream come true! Awsome! :) Inte ett dugg avis!

    (Ps, kan ni inte byta bakgrund på bloggen, svårt att läsa texten.

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att du trivs som fisken i vattnet Betty, bland alla filmstjärnor :-)

    SvaraRadera