fredag 14 oktober 2011

Red lips vs high heels

Vi gillar LA och har lite svart for att dra oss harifran. Far se nar vi gor det. Vi har i alla fall hotell tills pa fredag och efter det har vi ingen aning om vad som hander. Kanske Miami, kanske nagot annat, haha.
Vet inte riktigt vad vi gor, men tiden gar sa himla snabbt. Vi har hur kul som helst, tank er som ett gift gammalt par. Ja dar har ni oss!
Idag sa gick vi och at pa chilis da det ar fredag och vi ville bort ifran hotellet en stund. Och guuuud vilken gooooood mat det var. Vi har atit pa chilis forut och alskat det men nu tog vi inte hamburgare som da (for vi har bokstavligen trottnat pa det och vill ALDRIG mer ata hamburgare... iaf inte pa ett himla bra tag) utan pasta och kyckling! Mums! Annars har vi powerwalkat (precis som vanligt), tittat pa debatt, druckit te, atit kakor och muffins, lagat lite micromat, pratat med nagra italienare, solat, lyssnat pa spotify, fjantat oss osv. Vi tar det med andra ord riktigt lugnt och det ar hur harligt som helst. Men pa mandag har vi bestamt for att ga pa Universals studios och kanske att det blir bio i helgen. Annars samma gamla vanliga trak.
Juste haha. Har spelar det ingen roll om man sager att man har pojkvan (kanske ar samma i sverige? haha) for svaret du far ar "that's not a problem for me... he don't have to know". Haha. Vrickad kille.
Det bor en man pa vart hotell som lika garna skulle kunna vara Ryan Goslings tvillingbror. Skulle verkligen inte tacka nej till honom!

1 kommentar:

  1. Seriöst! JAG DÖÖÖÖÖR! Ryan gosling <33333 JAG BAJSAR PÅ MIG! NU BLIR JAG AVUNDSJUK PÅ RIKTIGT!!!! :D:D:D

    SvaraRadera